Hitman in-company opleiding & advies

Want opleiding & advies kan ook bij u op kantoor!
Opleiding, training, management en coaching van alle (commerciële) medewerkers!

Hoe werkt het?

Uw bedrijf of kantoor :
  • kan zélf de inhoud van de opleiding bepalen (indien gewenst)
  • kan aanpassingen vragen in functie van uw specifieke situatie
  • kiest de taal van de training  (NL, FR)
  • kiest de plaats
  • bepaalt de duurtijd
  • bepaalt het tijdstip
  • bepaalt wie de deelnemers zijn
  • zorgt zelf voor lunch en accommodatie

U kan oa kiezen uit volgende opleidingen:

BMP 3.0
Ervaart u regelmatig tijdgebrek als zaakvoerder? Wilt u meer omzet en winst draaien door inkoop en verkoop doeltreffend te delegeren? Wenst u minder zelf te moeten inkopen? Droomt u ervan om gemotiveerd personeel te vinden en te binden?
“Broker Management Program” is de naam van het eerste praktijkgerichte management programma geschreven op maat van het betere vastgoedkantoor.  De nadruk van het BMP ligt op praktische inzichten en procedures die onmiddellijk toepasbaar zijn op de werkvloer van uw kantoor. Door beproefde oplossingen te linken aan de reële problemen van de vastgoedmarkt is de ROI (return on investment) van dit programma uitzonderlijk hoog.


FIT
De Functionele Inkoop Training is een opleiding ten behoeve van vastgoedprofessionals die een optimale techniek wensen voor het “inkoopproces”, het succesvol verwerven van makelaarsopdrachten tot verkoop. Cursisten krijgen een leidraad voor het face-to-face gesprek, van contact tot analyse en presentatie. Ze leren bezwaren te weerleggen en afdoend te closen. Al dit aan de hand van een “pull-techniek”, waarbij de klant nooit onder druk komt te staan. De cursisten leren eveneens de kneepjes van het vak van het “koud bellen”, teneinde een afspraak te maken om een schatting te maken of een voorstel te doen. REA biedt deze opleiding aan sinds 1999, zowel in “open” seminar, als in “in-company seminar”. Intussen volgden reeds meer dan 3500 vastgoedmensen de FIT.

Verkoop vastgoed.
In deze training legt Herwig Hernalsteen haarfijn uit hoe (bestaand) vastgoed optimaal verkocht dient te worden. Dit gebeurt aan de hand van de CAPAC-structuur. Cursisten krijgen een leidraad voor het face-to-face gesprek, van contact tot analyse en presentatie. Ze leren bezwaren te weerleggen en afdoend te closen. Al dit aan de hand van een “pull-techniek”, waarbij de klant nooit onder druk komt te staan. Een huis verkopen is veel meer dan een huis “tonen” of een “rondleiding geven”. Wij verzorgen deze training sinds 1996.

Verkoop op plan
Weinig vastgoedverkopers zijn vertrouwd met het verkopen van “nog niet bestaand” vastgoed, vastgoed “op plan”. Een klant is moeilijker te overtuigen, omdat hij geen “tastbaar” goed koopt. De specifieke aandachtspunten komen aan bod. Cursisten krijgen een leidraad voor het face-to-face gesprek, van contact tot analyse en presentatie. Ze leren bezwaren te weerleggen en afdoend te closen. Al dit aan de hand van een “pull-techniek”, waarbij de klant nooit onder druk komt te staan. Deze training is in het leven geroepen in 1996.

Onderhandelen in de vastgoedsector
Onderhandelen is niet verkopen. Cursisten krijgen een overzicht van de verschillende onderhandelingsstadia. Komen aan bod: de juiste communicatieve vaardigheden. Hoe moet een onderhandeling voorbereid? Hoe een voorstel of tegenvoorstel constructief aanpakken? “Negotieerbare varianten” aanwenden tijdens het marchanderen. De regels van “toegevingen”. Prijsnegotiatie. Negotiatie-tactieken. Hoe uit een impasse raken? De juiste manier om tot een finaal akkoord te komen. 
De training onderhandelen gaat zowel over het b to b onderhandelen,  het “corporate” onderhandelen of het b to c negotiëren.
 


PRAKTISCH

Helemaal op maat in functie van uw kantoorbehoefte.


Voor inlichtingen, contacteer Herwig Hernalsteen 
of Kevin Geeurickx
 

 
 Contacteer ons
Real Estate Academy
Cederlaan 31 B1
B - 2610 Wilrijk 
Tel. : +32 3 291 98 45
Fax : +32 2 305 88 86

Algemeen:
info@realestateacademy.be
Commercieel: kevin@realestateacademy.be
Tac-Tic:
tactic@realestateacademy.be 
Wat deelnemers zeggen
 
 
   
 
  
 
 
 
 
© AD2000 - Sitemap - REA - Real Estate Academy -  Disclaimer & Privacy Policy  -  Arteno WebDevelopment